Sibiu Rally Romania 2013, inainte de start

1005765_516750985064217_269307494_n

Astazi ,25 iulie 2013,cu cateva ore inainte de startul oficial al competitiei,pregatirile echipajelor auto sunt in cea mai mare “febra”.Sibiu Rally este nominalizat in Campionatul European de Raliuri.

Verificarile tehnice,operatiile de sigilare si marcare a masinilor de concurs din Piata Mare a Sibiului s-au incheiat. S-a incheiat si conferinta de presa precum si procedura de alegere a locului pe “Lista de Start” in vederea demonstratiei echipajelor pe traseul stabilit, cu circulatia altor autovehicole inchisa cu o ora si jumatate inainte de startul primului concurent

Editia 2013 a Raliului Sibiului inregistreaza un record de participare:64 de echipaje din 12 tari:Franta, Ucraina, Ungaria, Italia, Cehia, Australia, Germania, Marea Britanie, Japonia, Polonia, Taiwan si Romania. Printre pilotii participanti la raliu se afla si castigatorul Campionatului European de Raliuri, editia 2012, pilotul JAN KOPECKY, de la echipa Skoda.

Organizatorul Raliul Sibiului editia 2013, derulat cu probe foarte dificile pe macadam este si de data aceasta, Clubul Sportiv Scorpion Rally Team, iar directorul organizator al acestuia, cunoscutul pilot SORIN  ITU, stapaneste totul,de la oficiile de gazda sportiva, la verificarea modului de respectare a Regulamentului FIA, sub stindardul careia se desfasoara aceasta competitie de prestigiu.

Pilotii si echipele tehnice ale acestora, delegatii tehnici, observatorii ASN-ACR, arbitrii si sefii de securitate traseu precum si medicii si salvamontistii, si nu in ultimul rand pilotii elicopterelor sunt cu totii la posturi. La ora 20:30 se da startul oficial din Piata Mica.Sa le dorim succes deplin!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter