Simplificarea procedurilor de inmatriculare

imagine_81

Automobil Clubul Roman, ca exponent al Societatii Civile, face parte din COMITETUL DE PILOTAJ al Unitatii Centrale pentru Reforma Administratiei Publice din M.A.I., privind elaborarea unei noi proceduri de inmatriculare a vehiculelor in scopul simplificarii metodologiei actuale.

Proiectul noii proceduri de inmatriculare a vehiculelor – care va fi aprobat in anul 2005 prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei – va asigura armonizarea acestui domeniu la exigentele Uniunii Europene, va furniza cetatenilor o noua metodologie, rapida, simpla, de calitate si in conditiile unor costuri mai convenabile. El va asigura cresterea securitatii rutiere a tuturor participantilor la traficul rutier pe arterele de curculatie.

Automobil Clubul Roman solicita de la membrii ACR si alti automobilisti propuneri de simplificare a procedurilor actuale de inmatriculare a vehiculelor, pana cel tarziu la data de 15 iunie 2005, pentru ca noile proceduri sa curpinda si optiunile unui numar cat mai mare de automobilisti.

Suntem in asteptare prin: tel. 021/222.22.22 , fax 021/222.15.52, e-mail acr@acr.ro.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter