Situatie dramatica de recuperare auto rezolvata de catre ACR

Untitled-1

In seara zilei de joi, 24 aprilie ac, un membru al unui club partener ACR din Europa s-a ratacit intr-o zona muntoasa din judetul Valcea. Apelul disperat al acestuia la Centrala de Alarma ACR, de a-l gasi si recupera, impreuna cu autovehiculul  cu care se deplasase, a declansat o ampla actiune de cautare. Imediat, doua autoturisme de depanare si un autovehicul de transport (autoplatforma), au fost dispecerizate, de la sucursala noastra din Ramnicu Valcea.

Persoana ratacita nu a putut oferi date geografice exacte despre locul in care se putea afla si unde autovehiculul acestuia a suferit avarii grave, punand la dispozitie doar coordonatele GPS. Acestea indicau faptul ca membrul se afla intr-o zona muntoasa greu accesibila si la o altitudine destul de mare. Actiunea de recuperare s-a transformat intr-o cursa contra-cronometru care a durat multe ore din noapte cand,intr-un final, persoana a putut fi localizata si recuperata.

Prima parte a actiunii de salvare a fost incheiata cu succes, persoana in cauza fiind transportata si cazata la un hotel din Ramnicu Valcea, de unde, a doua zi, Automobil Clubul Roman i-a organizat transportul la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si biletele de avion pentru intoarcerea acasa, in strainatate.

O alta parte foarte dificila a constituit-o recuperarea autoturismului din zona muntoasa unde accesul era foarte greu. Operatiunea de recuperare si transport al autovehiculului la Statia de Asistenta Tehnica  ACR din Ramnicu Valcea a durat mai mult de 12 ore.

Autovehiculul, foarte avariat, urmeaza sa fie repatriat in orasul de domiciliu al proprietarului acestuia.

Ne-a bucurat faptul sa fim felicitati si sa primim multumiri pentru profesionalismul, dedicarea si operativitatea cu care a fost rezolvata aceastadificila misiune de salvare!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter