#slowdown 8-14 mai este Saptamana Mondiala a Siguranței Rutiere

SaveLives-SlowDown-facebook

Studiile arata ca  scaderea cu 5% a vitezei medii de deplasare auto reduce cu 30% numarul de accidente rutiere fatale. (sursa: https://www.unroadsafetyweek.org/en/why-slowdown )

In anul 2016, 447 de persoane au decedat pe drumurile din Romania din cauza vitezei excesive, iar 1.790 au fost grav ranite, potrivit unei statistici prezentate pe 6 mai anul acesta de Inspectoratul General al Politiei Romane(IGPR).

Automobil Clubul Roman, reprezentant FIA in Romania si in concordanta cu deciziile ONU, in saptamana 8-14 mai 2017,  desfasoara campanii de informare  si constientizare a tuturor participantilor la trafic.

Lupta impotriva excesului de viteza alaturi de ACR si de comunitatea #slowdown, descarca pancarta de aici si transmite mesajul tau dedicat combaterii acestui fenomen si masurile ce se pot lua pentru a diminua consecintele grave ale acestuia.

Ba mai mult, fiecare poza incarcata pe pagina  de facebook/Automobil Clubul Roman, iti poate aduce unul dintre cele 3 vouchere de ITP gratuit pentru automobilul tau oferite de Automobil Clubul Roman.(perioada concurs 11-14 mai 2017).

 Regulament concurs

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter