Spune DA! pentru o lume mai buna! Spune DA! pentru “Drumuri si Transporturi Mai Bune

myworld-1-300x212

Fa-ți auzită vocea si participă la Studiul Global al ONU pentru o Lume Mai Buna!

Parerea ta conteaza si dorim sa te alaturi eforturilor ACR de imbunatatire a sigurantei rutiere si a starii drumurilor din Romania.

Este poate singura ocazie cand poti sa iti faci auzita vocea si sa ceri Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) sa ia in considerare Siguranta Rutiera ca prioritate cheie si sa o introduca pe agenda de dezvoltare globala de dupa 2015.

Care sunt beneficiile principale: drumuri si autostrazi mai bune, cresterea gradului de siguranta rutiera,scaderea numarului de accidente si a victimelor din acestea, prelungirea duratei de viata a automobilului tau.

Impreuna cu Federatia Internationala a Automobilului, ACR deruleaza, in Romania, o ampla campanie de constientizare a automobilistilor si a altor participanti la traficul rutier (pietoni, biciclisti, motociclisti, etc) de a participa la Studiul Global al ONU pentru o „Lume Mai Buna” si de a-si face auzite vocile cu privire la ceea ce este mai important pentru ei!

Ce trebuie sa faci?

Participa la Studiul Global al ONU pentru „O Lume Mai Buna” accesand urmatorul link:

http://walksafe.myworld2015.org

Chestionarul este si va ramane absolut anonim si nicio informatie despre tine sau despre otiunile tale nu va fi difuzata!

Din cele 16 optiuni disponibile, bifeaza 6 pe care le consideri cele mai importante pentru tine si familia ta!

Printre cele 6, te rugam, neaparat, sa incluzi si optiunea “Better Transport and Roads” (Drumuri si Transporturi Mai Bune).

Chestionarul permite introducerea unei optiuni pe care tu o consideri a fi necesara: ACR te roaga sa introduci “Road safety” (Siguranta Rutiera).

Apasa butonul “VOTE” si precizeaza cateva date despre, varsta, genul tau, tara si nivelul de studii absolvite.

Daca nu ai acces la internet sau nu poti completa acest chestionar online, te rugam, atunci, sa te adresezi Sucursalei ACR din judetul tau unde poti completa acest chestionar, in limba romana . Completarea chestionarului nu dureaza mai mult de 2-3 minute.

Iti multumim! Tocmai ai contribuit la crestrea gradului de siguranta rutiera din Romania!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter