Start in Campionatul Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012

Etapa I a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012

Sambata, 31 martie, se va da startul in cea de a VII-a editie a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare. Dupa reusitele din ultimii ani cand au participat in campionat peste 150 de piloti licentiati si nelicentiati, organizatorii s-au decis sa imbunatateasca conditiile de participare avand o experienta in organizarea a peste 30 de evenimente sportive auto. Organizatorii acestei competitii sunt: ACRFiliala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare.

Acest eveniment sportiv si cultural se inscrie in randul manifestarilor de sustinere a campaniei de siguranta rutiera DECENIUL MONDIAL AL SIGURANTEI RUTIERE 2011 – 2020, campanie ce isi propune reducerea la nivel mondial a numarului deceselor in accidentele rutiere cu 5 milioane si a numarului ranitilor cu 50 de milioane pana in anul 2020.

Campionatul se va desfasura pe durata a cinci etape. Inscrierile pentru prima etapa se vor efectua la fata locului, adica la PoligonulACR Satu Mare, sambata, 31.03.2012 in intervalul 9:00 – 10:30 dupa care va urma o mansa de antrenamente si doua manse cronometrate cu aparatura de inalta performanta (fotocelule conectate la calculatoare).

Aceasta serie de concursuri auto se organizeaza pe piste inchise, cu participarea pilotilor licentiati si nelicentiati organizati in patru grupe distincte, acumuland puncte conform art.39 din regulament.

Taxa de participare este de 60 de lei (30 de lei pentru membrii ACR) pentru fiecare cursa. La concurs pot participa piloti cu orice tip de autoturism, obligatorie fiind casca de protectie, centura de siguranta, stingator, trusa medicala, precum si stare tehnica perfecta a automobilului.

Competitia se desfasoara pe patru grupe:

- ON.1 clasa 1 - autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta de maxim 1500 cmc

- ON.2 clasa 2 - autoturisme cu tractiune fata cu o cilindree reala sau echivalenta cuprinsa intre 1501-2000 cmc

- ON.3 clasa 3 - autoturisme cu tractiune pe spate indiferent de cilindree

OPEN la care pot participa urmatoarele categorii de sportivi:

- sportivi piloti fosti sau actuali detinatori de licente sportive auto

- piloti participanti cu un autoturism moficat

- orice pilot care achita o taxa de inscriere

autoturisme cu tractiune integrala si/sau o cilindree reala sau echivalenta de peste 2001 cmc.

Regulamentul Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2012 

Sunt asteptati la start piloti din toata tara pentru a-si demonstra maiestria!!!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter