Start la Campionatul European de WUSHU Tradiţional

wushu

În seara zilei de 10 aprilie 2012, la Sala Polivalentă din Capitală a avut loc ceremonia oficială de deschidere a Campionatului European de Wushu Tradiţional, aflat la a doua ediţie şi la care îşi dispută valoarea sportivi din 24 de ţări de pe toate continentele. Startul acestui Campionat European a fost marcat de o demonstraţie inedită de „Wushu Tradiţional”, ca sport de sorginte chineză, practicat de peste un miliard de oameni din întreaga lume, recunoscut ca sport olimpic de către Comitetul Olimpic Internaţional şi recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

În cadrul ceremoniei inaugurale a Campionatului European de Wushu, domnul Raymond W. Smith, Preşedintele Federaţiei Europene de Wushu, a adresat mulţumiri organizatorilor acestei prestigioase competiţii continentale şi urări de succes deplin tuturor sportivilor prezenţi la această ediţie.

La această ceremonie oficială a participat o delegaţie a Automobil Clubului Român, onorând astfel, invitaţia Federaţiei Române de Arte Marţiale, având în vedere relaţiile deosebit de constructive statornicite între cele două organizaţii ale Societăţii Civile din România.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter