Startul Raliului Romania Rally Challenge 2017

logo_SibiuRallyChallenge2017_site

In ziua de 17 august 2017, in municipiul Sibiu s-a lansat editia din acest an a competitiei internationale Romania Rally Challenge 2017, desfasurata sub egida Automobil Clubului Roman, a Federatiei Internationale a Automobilului (FIA) si a Federatiei Internationale a Vehiculelor Istorice (FIVA), prin prezentarea oficiala a celor 70 de echipaje participante din Austria, Belgia, Bulgaria, Germania, Grecia, Israel, Italia, Ungaria și bineinteles România.

Vineri, 18 august 2017, ora 12, s-a dat startul oficial al competitiei pentru toate cele trei categorii auto participante urmand ca Autovehicule Istorice Clasice sa concureze in proba de regularitate derulata pe cele mai importante trasee turistice din judet, iar Autovehiculele Istorice Sportive impreuna cu celelalte masinile de raliu inscrise la categoria Speed Challenge sa participe la proba speciala Calugaru.

La evenimentele oficiale ale competitiei a fost prezent dl. Constantin Niculescu, Presedintele Automobil Clubului Roman impreuna cu o delegatie a Conducerii Asociatiei. Competitia se bucura de un deosebit ecou in randul presei centrale si locale, precum si de prezenta unui numeros public iubitor al automobilului si al automobilismului romanesc.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter