STARTUL ROVINIETEI PRIN FILIALELE ACR

imagine_1134

Incepand cu primele zile ale lunii august 2011, filialele judetene ACR au dat startul eliberarii ROVINIETEI, in incinta acestora. Filialele dispun de intreaga logistica si personalul calificat pentru realizarea acestui nou serviciu pus la dispozitia membrilor ACR si tuturor automobilistilor angajati in transportul de marfuri si calatori. In acest fel filialele ACR au venit in intampinarea dorintei acestora pentru economisirea de timp si oferirea de confort personal. Automobil Clubul Roman a preluat prin eliberarea de roviniete practica celor mai multe din cluburile nationale automobilistice din Europa. Un alt avantaj consta in faptul ca sediile filialelor sunt situate, in toate judetele, in zone centrale si pe artere de intensa circulatie.

Se vor distribui astfel roviniete pentru o zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile si 12 luni, la tarife nediscriminatorii, atat pentru utilizatorii romani, cat si pentru utilizatorii straini.

Nu este neinsemnat nici faptul ca, odata cu procurarea rovinietei, se pot incheia totodata si in timp record, polite de asigurare pentru toate categoriile

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter