Sucursala ACR Bucureşti în mijlocul automobiliştilor

IMG_2048

Primele zile de primăvară au găsit colaboratorii şi angajaţii Sucursalei ACR Bucureşti într-o amplă şi energică acţiune de informare a automobiliştilor, despre numeroasele beneficii şi avantaje de care se bucură membrii Automobil Clubului Român. În acest scop, la sfârşitul săptămânii trecute, aceştia s-au aflat în parcările marilor spaţii comerciale, benzinăriile şi pieţele publice, prezentând automobiliştilor avantajul de a avea asigurată mobilitatea auto permanentă, prin ACR, la cele mai înalte standarde, atât pe drumurile României cât şi peste hotare. Acţiunea de promovare susţinută de Sucursala ACR Bucureşti s-a bucurat de succes în rândul şoferilor şi mai ales a şoferiţelor, care au profitat de ultimele zile ale promoţiei de 25% reducere aplicată asupra cotizaţiei ACR, oferită automobilistelor care devin membre ale ACR sau care şi-au achitat cotizaţia anuală.

În perioada imediat următoare, ACR va desfăşura la nivel naţional campanii de promovare în rândul automobiliştilor, acţiuni ce vizează în ultimă instanţă educarea şi disciplinarea traficului auto după modelul celorlalte ţări din UE, precum şi promovarea siguranţei rutiere, domeniu în care ACR este un actor apreciat şi recunoscut la nivel naţional şi internaţional.

Printre temele de larg interes, cu această ocazie, va fi prezentată şi „Cartea de Salvare la Bord”, proiect desfăşurat de Automobil Clubul Român, despre care automobiliştii pot afla detalii la toate sucursalele ACR.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter