SuperCupa Romaniei la Karting Electric – Marele ePremiu al Orasului Constanta

supercupa constanta karting electric

Sub egida Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala (ASN) recunoscuta de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), Comisia de Autovehicule Electrice si Energii Alternative și CKB – Clubul de Karting Bucuresti, organizeaza, in zilele de 29, 30 Iunie si 1iulie 2018, SuperCupa Romaniei la Karting Electric – eKart ‘nG City Center – Marele ePremiu al Orasului Constanta.

Evenimentul din Constanta este primul de acest gen care se desfasoara in anul 2018 si da startul unei noi etape in motorsportul de la malul marii – primul circuit stradal de karting electric pentru copiii din aceasta regiune. Pentru prima data pe strazile Constantei, karturile care iau startul intr-o cursa in care concureaza exclusive copii, sunt 100% electrice.

Circuitul va fi amenajat in Centrul Vechi al Constantei, pe Bdul Tomis .

SuperCupa Romaniei la Karting Electric din Constanta va aduce in fata spectatorilor ultimele modele de karturi electrice, in contextul in care, pe plan mondial, marii producatori auto au lansat primele modele de masini electrice si se pregatesc pentru schimbari majore in aceasta directie.

La start se vor alinia 26 de piloti cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Pe parcusul celor doua zile de competitie, micutii piloti vor concura in cadrul probei de circuit viteza.

Evenimentul incepe sambata 30 iunie 2018 la ora 9.00 cu deschiderea oficiala si antrenamentele libere.

In cea de-a doua zi de concurs, 1 iulie 2018, programul va incepe la ora 8.00 cu antrenamente si calificari, urmate de Finala pentru etapa de circuit stradal viteza si fetivitatea de premiere.

28 iunie 2018

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter