T-Festival 2016 – Cel mai mare festival din Europa de Sud-Est, dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii Tribut

1160X1740px

În perioada 27-29 mai 2016 are loc,  la Complexul Expozițional Romexpo din București, T-Festival 2016, cel mai mare eveniment din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor și motocicletelor.

Cele trei zile ale festivalului, vor reuni cei mai mari producători de camioane, vehicule comerciale, dealeri de motociclete și echipamente, dar și mulți pasionați ai acestor domenii.

Un alt punct de interes al T-Festival 2016, îl constituie prezentarea,  începând cu acest an, a celui mai mare eveniment de muzică cu trupe Tribute organizat în România. Pe 27 și 28 mai 2016, la T-Festival vor urca pe scenă Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, etc.

Nu mai puțin interesant pentru public va fi parada camioanelor și a motocicletelor, care se va desfășura pe 28 mai, începând cu orele 12:00, pe traseul Romexpo – Piața Unirii și retur.

Aflat la cea de a patra editie, T-Festival reprezintă o bună oportunitate pentru realizarea de parteneriate cu transportatorii de diverse categorii, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.

Mai multe detalii despre festival puteți afla de la www.t-festival.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.

ACR va fi prezent la T-Festival 2016 cu un stand propriu, cuprinzând flota ACR de asistență rutieră și școală de șoferi. La standul propriu, ACR va prezenta informații privind siguranța rutieră, activitățile derulate în domeniul mobilității, motor sportului, instruirii pentru obţinerea permisului auto şi multe alte noutăţi utile pentru automobilişti.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter