Taxa Auto – 35.074 de semnatari ai petitiei

imagine_642

15 februarie 2008 Automobil Clubul Roman isi manifesta satisfactia pentru sustinerea demersului sau in interesul cetatenilor, prin modul cel mai concret al semnarii Petitiei Automobil Clubul Roman – Relitatea TV de catre 35.074 de cetateni, astazi 15 februarie 2008, ora 15,00.

Desi campania de strangere a semnaturilor nu s-a incheiat asistam la un impact, in randul cetatenilor romani, fara precedent al unei astfel de initiative civice.

Numarul covarsitor de persoane care si-au asumat responsabilitatea cetateneasca de a semna o petitie care va fi inaintata Parlamentului European, demonstreaza, inca o data, inaltul grad de agresiune fiscala la care este supus contribuabilul roman de catre Guvernul Romaniei.

Faptul ca cetatenii romani isi exercita drepturile constitutionale si cer recunoasterea egalitatii drepturilor lor cu cele ale celorlalti cetateni europeni, va avea consecinte majore raportat la faptul ca Parlamentul European va analiza de urgenta petitia de maxima importanta.

Campania ACR – Realitatea Tv impotriva taxei auto va mai ramane deschisa semnaturilor celor care sustin aceasta petitie.

Alaturati-va celor 35.074 de cetateni pentru a oferi argumente suplimentare Parlamentului European sa dea curs doleantelor cetatenilor romani si de a zdrobi abuzurile Guvernului Roman.

In curand veti putea citi si sa aduceti sugestii la petitie, care va fi postata pe website – urile ACR, Relitatea Tv, Petitiipe.ro

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter