Taxa auto din nou la Parlamentul European

imagine_783

19 ianuarie 2009 – In perioada 19 – 20 ianuarie 2009, se desfasoara la Bruxelles, reuniunea Comisiei de Petitii a Parlamentului European.

Cu aceasta ocazie, Automobil Clubul Roman a fost informat printr-o scrisoare oficiala din partea Parlamentului European, despre inscrierea pe ordinea de zi a acestei reuniuni, a unui punct referitor la petitia impotriva taxei auto, semnata anul trecut de peste 120.000 de automobilisti romani.

Avand in vedere implicarea activa a asociatiei noastre, inca de la inceput, in promovarea si sustinerea petitiei, la cele mai inalte foruri nationale si internationale, Automobil Clubul Roman a fost invitat sa participe la dezbaterile din cadrul Comisiei de Petitii a Parlamentului European. Urmare a acestui fapt, dna. avocat Carmen FINARU, Vicepresedinte al Comisiei Juridice a ACR, paricipa astazi la reuniunea Comisiei de Petitii, prezentand punctul de vedere al ACR cu privire la evolutia si stadiul actual al taxei auto perceputa in Romania la prima inmatriculare a unui autovehicul second-hand.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter