Te consideri un geniu al transportului viitorului?

Genius

Începând cu luna februarie 2016, Federația Internațională a Automobilului (FIA) a lansat o competiție pentru a descoperi viitorul mobilității prin ochii tinerei generații de astăzi.

  • Ești nemulțumit de traficul rutier din orașul tău?
  • Costurile actuale de transport sunt prea mari?
  • Ești îngrijorat de impactul pe care traficul rutier îl are asupra încălzirii globale?
  • Ești de acord că trebuie, totuși, să se facă ceva până la urmă?

Dacă ai între 18-22 ani și ai multe idei despre cum să îmbunătățești transportul sau cum să revoluționezi mobilitatea în orașele din Europa și din lume, atunci această competiție ți se potrivește perfect!

Participă într-o competiție la nivel european adresată tinerilor în care aceștia au șansa de a prezenta idei inovatoare pentru a contracara efectele negative ale traficului rutier la nivel mondial. Este șansa ta de a colabora cu experți internaționali în mobilitate și de a propune un concept care poate schimba lumea. Chiar și cea mai simplă idee poate schimba viețile oamenilor și poate avea un impact pozitiv asupra societății. Federația Internațională a Automobilului (FIA) este locul unde creativitatea și inițiativa ta reprezintă cheia spre noi idei privind mobilitatea, atât în prezent, cât și în viitor.

Dacă juriul votează ideea ta, vei câștiga călătorii la Bruxelles și Helsinki și bilete la etapa din Londra a Campionatului de Formula E.

Ce mai aștepți? Trimite-ne ideea ta aici!

Mai multe informații poți afla la http://genius.fiaregion1.com/

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter