TIMISOARA AUTOMOBILISTICA,
IN PLIN CAMPIONAT

imagine_664

14 aprilie 2008 – Ca de obicei, Campionatul judetean de automobilism si karting la Timisoara incepe inca la 1 martie, cand s-a desfasurat Raliul Martisorului ACR, cu o participare de 50 de concurenti auto. Pe 23 martie 2008 a avut loc Cupa Alfa-ACR, un circuit de viteza la care au participat 52 de concurenti.

In ziua de 5 aprilie, cand se sarbatoreste, conform traditiei, Ziua Automobilistului, Comisia de Automobilism si Karting ACR Timis, in colaborare cu Primaria orasului Deta, a organizat manifestarea sportiva denumita DETA SUPER&RALLY KART ACR-2008.

Primul a fost Raliul Primaverii, o competitie auto, inclusa ca etapa in Campionatul auto al judetului Timis, cu un parcurs complex, ce a cuprins patru probe speciale, intercalate cu patru controale orare si o regrupare, care au impus un parcurs contra cronometru foarte riguros. La start s-au aliniat 42 de echipaje (!), majoritatea pilotilor dovedind o evidenta crestere de tehnicitate fata de concursul ce a avut loc anul trecut. Prima proba speciala a raliului s-a desfasurat chiar in centrul orasului Deta, pe un traseu de viteza atractiv si spectaculos, in fata unui numeros public.

Tot aici, in fata aceluiasi public entuziast, s-a desfasurat si prima etapa a Campionatului judetean de karting, la care s-au inscris 25 de concurenti. Pentru o corecta departajare sportiva, a avut, pe langa probele de concurs, si doua manse de recunoastere.

Alaturi de sportivi s-au aflat reprezentanti ai Prefecturii Timisoara, ai Consiliului Local Deta si ai Politiei Rutiere, precum si sponsori traditionali, intre care S.C. Company Stein SRL, S.C. Mof SRL, Happy Club Timisoara si nu in ultimul rand, Primaria orasului Deta.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter