Tractari auto Deva cu platforma auto

tractari-auto-deva

Tractari auto Deva telefon 0745223574 sau 0722382715 disponibili non stop! In cazul in care ati ramas in pana, aveti o defectiune la autovehicul sau ati avut un accident, serviciul de Tractari auto Deva va ajuta in cel mai scurt timp.

Odata ajunsi la fata locului, in functie de situatie, Tractari auto Deva va incerca remedierea pe loc a defectiunii, pentru ca dumneavoastra sa va puteti continua calatoria.

Tractari auto Deva, prin serviciul de asistenta rutiera non stop, poate efectua urmatoarele: transport cu platforma, curent baterie, schimbare roata, pana de cauciuc, deschidere portiere, alimentare gresita, deblocare cutie de viteze automata, deblocare frana de mana, contact blocat, volan blocat si multe alte operatiuni care privesc autovehiculele ramase in pana.

Suntem disponibili non stop si pentru urmatoarele:

Tractari auto Autostrada A1 Sibiu – Deva

Tractari auto Hateg

Tractari auto Orastie

Tractari auto Simeria

Tractari auto Petrosani

Tractari auto Faget

Tractari auto Sebes

Tractari auto Lugoj

Tractari auto Brad

Tractari auto Caransebes

Indiferent de zona in care va aflati, daca este weekend sau sarbatoare legala, Tractari auto Deva poate fi contactat le telefon 0745223574 sau 0722382715. Dispunem de autovehicule de asistenta rutiera si autospeciale performante si ajungem la locul incidentului in cel mai scurt timp.

Tractari auto Deva este disponibil si pentru Tractari autoutilitare, asistenta rutiera autoutilitare, Tractari dube, dar si pentru Tractari motociclete.

In cazul unui accident rutier, colegii nostri va pot furniza toate informatiile de care aveti nevoie si consilierea pentru un astfel de eveniment. Va putem informa despre procedurile care trebuie aplicate, documentele de care aveti nevoie in caz de dauna auto si tractarea la un service autorizat.

Avem parteneri cele mai bune service-uri auto, unde beneficiati de rapiditate la diagnosticare auto sau de reduceri importante la piese si manopera.

Nu uitati! In cazul in care aveti nevoie de asistenta rutiera sau tractare auto in municipiul Deva, judetul Deva sau pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, serviciul Tractari auto Deva are program, non stop si ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp!

Mai multe amanunte despre Tractari auto Deva puteti afla aici

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter