Trofeul simbol al Centenarului

imagine_32


Conferirea de catre Presedintele Automobil Clubului Roman, Domnul Constantin Niculescu, a Trofeului simbol al Centenarului unor personalitati si a Medaliei Jubiliare a Centenarului unor membri fideli ai ACRStimate Domnule Presedinte al Romaniei,

Automobil Clubul Roman isi face un titlu de onoare din faptul ca ati fost mereu membru al Asociatiei inainte de 1990 si isi exprima, si cu acest prilej aniversar, recunostinta pentru Decretul emis de Dumneavoastra in ianuarie 1990, privind restabilirea regimului de organizare si functionare a Automobil Clubului Roman.

Va adresam, de asemenea, sincere multumiri ca, in urma cu zece ani, chiar la aceasta ora, ati acceptat titlul de Membru de Onoare al Automobil Clubului Roman, conferit la 5 aprilie 1994, si ati acceptat patronajul acestei aniversari.

Centenarul ACR si-a aflat expresia artistica intr-un simbol menit a-i sublinia semnificatia deosebita si va rog sa primiti acest trofeu simbol si Cronica celor 100 de ani, insotite de cele mai sincere ganduri ale noastre.


Stimate Domnule Presedinte al Senatului,

Va multumim ca sunteti alaturi de noi la Sarbatoarea Centenarului, asa cum ati fost si la aniversarea celor 90 de ani ai Automobil Clubului Roman.

Ne mandrim cu faptul ca sunteti MEMBRU DE ONOARE al AUTOMOBIL CLUBULUI ROMAN si ati urmat cursurile Scolii noastre de soferi.

Permiteti-mi, va rog, sa va inmanez acest trofeu aniversar si Cronica celor 100 de ani, insotite de aprecierea noastra.


Doamnelor si Domnilor,

Adresez cele mai calduroase multumiri Domnului Max Mosley, Presedintele Federatiei Internationale a Automobilului, care ne onoreaza astazi cu prezenta, asa cum ne-a onorat si in urma cu 10 ani.

Anul acesta Federatia Internationala a Automobilului implineste 100 de ani de existenta si Automobil Clubul Roman s-a numarat printre primele 18 cluburi ale sale.

Cred ca sunteti in asentimentul meu sa adresam, in acest excelent cadru sarbatoresc, Federatiei Internationale a Automobilului si ilustrului sau Presedinte, stramoseasca urare La multi ani!”

De asemenea”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter