Tuturor automobilistilor din Romania,
LA MULTI ANI!

imagine_446

Automobil Clubul Roman adreseaza, astazi, 5 aprilie 2007, Ziua Automobilistului, traditionala urare La Multi Ani si dorinta de a calatorii in tara si strainatate in conditii depline de siguranta si confort. Aceasta zi a intrat in memoria tuturor, de peste un secol, ca zi in care a luat fiinta Automobil Clubul Roman, creat printre primele 10 cluburi automobilistice din lume.

Ca membru al marii familii automobilistice mondiale, care reuneste peste 200 de cluburi auto in cadrul Federatiei Internationale a Automobilului, ACR aduce o contributie subtantiala la promovarea valorilor civilizatiei rutiere europene si mondiale.

Anul acesta, in preajma sarbatoririi Zilei Automobilistului din Romania, Automobil Clubul Roman a aderat la Charta Europeana a Securitatii Rutiere intr-un cadru festiv la Comisia Europeana de la Bruxelles. Astfel ACR se numara printre primele 20 de cluburi auto din cadrul FIA semnatare ale acestui important acord european.

LA MULTI ANI!

Comitetul Executiv al Automobil Clubului Roman

P.S.
Membrii ACR care isi reinnoiesc cu acest prilej, calitatea de membru al Asociatiei, precum si automobilistii care se inscriu in randul acesteia, beneficiaza de insemnate reduceri ale cotizatiei anuale.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter