Ultima etapa a Campionatului National de Karting editia 2008
5 – 7septembrie 2008, AMCKart Bucuresti

imagine_734

03 septembrie 2008 – In perioada 5 – 7 septembrie 2008 se va desfasura in conformitate cu programul Calendarului ACR-CNAK, ultima etapa din acest an a Campionatului National de Karting, pe pista circuitului AMCKart din Bucuresti.
Suntem convinsi ca spectacolul sportiv din aceasta ultima etapa va fi asigurat datorita faptului ca nici una din clasele de concurs nu are un castigator detasat. Spectacolul sportiv va fi cu atat mai interesant cu cat in acest an numarul de sportivi participanti la fiecare clasa a crescut constant. Sunt clase la care concureaza aproximativ 20 de piloti, semn ca incepand cu anul acesta kartingul sportiv revine in prioritatile tinerilor si a parintilor lor.

Cu atat mai interesanta va fi aceasta etapa cu cat ea prefateaza Etapa a III-a a Campionatului Zonei de Sud-Est Europa la Karting (SEEKZ) ce se va desfasura la numai o saptamana pe acelasi circuit. Din aceste considerente invitam sambata si duminica, pe toti fanii sporturilor mecanice, pe circuitul AMCKart din Bucuresti situat pe Sos. de Centura in Comuna Tunari. Vom reveni cu amanunte despre rezultatele etapei nationale si detalii despre participarea la etapa zonala.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter