UN ECHIPAJ ROMAN IN RALIUL JAPONIEI

imagine_576

31 octombrie 2007 – De-a lungul a trei zile de concurs s-a desfasurat o importanta etapa in Calendarul WRC: Raliul Japoniei. La start a fost prezent si echipajul Claudiu David-Mihaela Beldie, detinatori ai licentei internationale FIA, evolutia lor constituind una din surprizele Raliului desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Tara Soarelui Rasare. Dupa o comportare tot mai buna in primele doua zile de concurs, echipajul romanesc se situa, dupa 25 de probe speciale, pe locul 7 in competitia automobilelor de serie, si pe locul 23 in clasamentul general.

Din pacate, in a treia zi, cand mai aveau doar doua probe speciale de parcurs, au avut parte de o defectiune tehnica de neinlaturat: spargerea diferentialului spate, astfel ca in cele doua speciale au fost creditati, conform prevederilor Super Rally, cu un timp mai mare decat scratch-ul categoriei.

Totusi, echipajul romanesc de la OMV Bixxol a terminat pe locul 12 in P-WRC si pe locul 31 in clasamentul general. Daca n-ar fi avut ghinionul cu diferentialul, care a condus la o penalizare de zece minute, Claudiu David-Mihaela Beldie ar fi terminat pe locul 7, marcand astfel primele puncte in Campionatul Mondial rezervat modelelor de productie.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter