Un nou serviciu pentru membrii ACR: reducere de preţ la combustibili auto

mol RED

Automobil Clubul Român, în parteneriat cu MOL România, oferă membrilor săi preţuri speciale la achiziţionarea de combustibili. În toate staţiile MOL din România, membrii ACR beneficiază de un discount de 10 bani/l, la orice tip de combustibil auto: benzină, motorină sau GPL.

Membrii ACR care doresc aceste preturi speciale, se pot adresa oricărei Filiale ACR. Automobiliştii care nu deţin calitatea de membru ACR se vor adresa filialei judeţene ACR, pentru a dobândi calitatea de membru ACR şi, în consecinţă obţinerea acestor preturi speciale.

Reducerile la achiziţionarea de combustibil sunt valabile pe toată perioada de valabilitate a cotizaţiei de membru ACR.

Cardurile de discount sunt emise pe numele membrului ACR şi pot fi folosite pentru autoturismul cu numărul de înmatriculare declarat. Este important şi faptul că, pe baza acestor carduri se pot face 2 tranzacţii/zi/card de la orice staţie MOL, atât prin plată cash cât şi cu card bancar. De asemenea, pe bonul fiscal eliberat de staţia MOL se va menţiona, inclusiv discountul stabilit.

Lista cu adresele staţiilor la care se pot alimenta carburanţi MOL se găseşte pe site-ul www.molromania.ro.

Mai multe detalii se pot obţine la: e-mail: organizare@acr.ro, 021/317.82.51, 021/222.22.22, 0745.382.715 sau la toate filialele ACR din ţară.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter