UN NOU SERVICIU PENTRU MEMBRII ACR: Ziarul

imagine_1081

Automobil Clubul Roman va lansa, incepand cu luna martie 2011, Ziarul ‘AUTOTURISM’, ca un supliment al Revistei cu acelasi nume, editata neintrerupt din 1969, ca publicatie oficiala a ACR. Ziarul va fi expediat, cu titlu de gratuitate, la domiciliul membrilor ACR, reprezentand un nou serviciu acordat acestora.

Ziarul ‘Autoturism’ va avea, in acelasi timp si o denumire metaforica, ca figura de stil cu semnificatii adanci pentru destinatarii acestuia, care, inscriind un arc de timp, unii bat ‘pe muche’ 30-40 de ani de fidelitate fata de culorile Clubului, iar imensitatea de tineri – membri ACR contabilizeaza de la un an in sus vechime in Asociatie. Prin noua si inedita publicatie, membrii ACR vor fi informati, sistematic si in detaliu, in legatura cu registrul bogat de servicii, avantaje si facilitati de care acestia beneficiaza, in tara sau cand se deplaseaza in strainatate cu automobilul personal, cu noutatile de pe mapamond in acest univers in schimbare permanenta. Totodata, noua publicatie va constitui un generos spatiu de dialog, de interactivitate intre generatiile vocatiei de sofer, de comunicare interpersonala in materie de idei, experiente, sfaturi, initiative si alte expresii specifice marii familii automobilistice, pe care ACR o reprezinta, in 2011, intr-o longevitate de 107 ani.

Asteptam cu interes primul numar de debut al ziarului ‘Autoturism’, la inceput de martie, care, cu siguranta, va trasa programatic destinul acestei noi publicatii destinata membrilor ACR.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter