UN NOU SERVICU PENTRU MEMBRII ACR:
Gama vastă a bateriilor CARANDA – DISCOUNT 10%

Foto-Aristide

Interviu acordat, în exclusivitate, Revistei „Autoturism” de către preşedintele Companiei şi Directorul său General, Ing. Aristide CARANDA.

 Inginerul Aristide Caranda şi-a consacrat, putem spune, viaţa profesională cercetării, proiectării, inventicii tehnologice şi producţiei de acumulatoare şi baterii. De la absolvirea Facultăţii de Chimie Industrială a Politehnicii Bucureşti, timp de peste 30 de ani, inginerul Aristide Caranda a contribuit esenţial la dezvoltarea celor două fabrici de acumulatoare „Rombat” şi „Acumulatorul”. În anul 1991, pe baza experienţei profesionale şi manageriale, acesta a fondat compania cu capital integral românesc „Caranda Baterii”, care a devenit, în timp record, al doilea mare producător român de acumulatoare auto, de tracţiune şi staţionare.

 Revista: Au trecut două decenii de la lansarea pe piaţă a acumulatoarelor şi bateriilor sub brand-ul dumneavoastră. Ce ne puteţi spune despre „factorul uman”, încorporat în această reuşită?

Aristide Caranda: Întrebarea este buna în primul plan al discuţiei noastre. Chiar dacă am trudit peste trei decenii în universul acumulatoarelor, un proiect de mare anvergură nu-l poţi realiza de unul singur. Avem profesionişti de marcă, majoritatea cu stagii remarcabile în tehnologii de vârf, în management sau în instituţiile de cercetare în România, Franţa, Canada, Statele Unite, etc., care s-au alăturat echipei noastre. Bateriile noastre sunt omologate şi revizuite periodic cu succes de către organisme acreditate în ţară şi peste hotare, înainte de a fi puse în vânzare. Laboratorul „Caranda” este singurul în România acreditat la RENAR şi utilizat de RAR pentru acordarea licenţelor şi certificatelor de conformitate pentru toate bateriile distribuite pe piaţa românească. Iar bateriile noastre „n-au complexe” faţă de cele mai bune acumulatoare distribuite pe piaţa din ţară.

Revista: În ceea ce priveşte gama bateriilor, cu ce vă prezentaţi pe piaţă?

A.C.: De-a lungul anilor am lărgit mult gama produselor noastre: producem şi comercializăm baterii şi acumulatoare auto, moto, de tracţiune, baterii pentru echipamente de centrală, comunicaţii, sisteme de urgenţă, de securitate, UPS, etc. Distribuim, de asemenea, baterii BSB Solar pentru depozitarea şi convertirea energiei fotovoltaice, redresoare de încărcare, accesorii pentru întreţinerea acumulatoarelor. Asigurăm service-ul bateriilor auto, gratuit, pe toată perioada de garanţie.

Revista: În ce constă parteneriatul Caranda Baterii cu Automobil Clubul Român?

A.C.: Relaţia companiei noastre cu Automobil Clubul Român are deja istorie, ea se menţine de mai mulţi ani. ACR-ul este una din cele mai vechi organizaţii ale Societăţii Civile din România şi face parte din Federaţia Internaţională a Automobilului, care cuprinde peste 200 de cluburi auto din toată lumea. Automobil Clubul Român dispune de un brand remarcabil, în ţară şi străinătate, iar experienţa colaborării noastre anterioare s-a dovedit benefică, în primul rând pentru proprietarii de automobile care şi-au achiziţionat baterii Caranda.

Revista „Autoturism” ca publicaţie a clubului, se citeşte de sute de mii de conducători de autoturisme din ţară şi este în interesul lor să cunoască gama largă a acumulatoarelor şi bateriilor noastre, precum şi caracteristicile funcţionale ale acestora. Potrivit protocolului de colaborare, care reia o veche tradiţie, membrii ACR pot beneficia de o reducere de 10% a preţului de listă a acumulatoarelor auto, prin simpla prezentare, în reţeaua noastră, a Carnetului de Membru ACR. Cred că şi în viitor, parteneriatul nostru se va bucura de interesul aşteptat.

 

Interviu consemnat de

Ilie GABRA

Director Revista „Autoturism”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter