Un week-end în viteză la Satu Mare

etapa 2 Rally Sprint Satu Mare

Sub egida Automobil Clubului Român, în calitatea sa de Autoritate Sportivă Națională în motorsport, recunoscuta de către Federația Internațională a Automobilului (FIA),  sambata, 13 aprilie 2019, va avea loc etapa a II-a a Campionatului Internațional ACR Rally Sprint 2019.

La startul competititiei, care se va desfasura pe un circuit stradal special conceput in centrul municipiului Satu Mare, vor fi asteptati peste 40 de participanti cu automobile de concurs special pregatite pentru astfel de evenimente.

Avand in vedere interesul masiv al fanilor motorsport din judetul Satu Mare, si nu numai, ne vom astepta la  un spectacol automobilistic de zile mari.

Daca sunteti pasionati de automobilism sportiv si senzatii tari, va invitam  sa urmariti, pe intreg parcursul zilei de sambata, incepand cu ora 8:00, competitia stradala care va avea loc pe  Bulevardul Transilvania din Satu Mare.

Cum unul dintre obiectivele Automobil Clubului Roman este si acela de dezvoltare a motorsportului din Romania prin atragerea, identificarea si motivarea tinerelor talente, etapa din aceasta saptamana va avea sectiuni dedicate juniorilor si debutantilor.

Programul etapei a doua de Rally Sprint:
Ora 08:00 – Verificări tehnice;
Ora 10:00 – Antrenamente şi manşe cronometrate: 10:00
Ora 17:30 – Festivitatea de premiere

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter