UNDE SUNT BANII DESTINATI DRUMURILOR PUBLICE ?!

imagine_241

23 martie 2006 – In seara zilei de 22 martie 2006, la emisiunea ORA DE STIRI de la TVR 2, la o ora de audienta maxima (21.30), a fost inspirat abordata problematica drumurilor publice din Romania, la timpul prezent. Adica in anul 2006 si acum cand iesim dintr-o iarna grea si cand ne pregatim sezonul turistic de primavara si estival.

Invitatii emisiunii au fost CONSTANTIN NICULESCU, Presedintele ACR, si CONSTANTIN DASCALU, Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor. Ca reprezentant al unei organizatii neguvernamentale care apara interesele majore ale automobilistilor, Presedintele ACR si-a exprimat ingrijorarea fata de starea necorespunzatoare a unor segmente importante de artere de circulatie rutiera din tara noastra si a solicitat o transparenta totala din partea Ministerului Transporturilor – ca organism guvernamental care gestioneaza acest important domeniu al infrastructurii Romaniei – asupra cheltuirii, potrivit legilor in vigoare, a banilor proveniti de la contribuabili, utilizatori ai drumurilor publice, care platesc anual sume uriase (impozite pe autovehicule si rovinieta) a caror destinatie este asigurarea unor sosele civilizate si performante.

Intrebarea fireasca UNDE SUNT BANII DESTINATI DRUMURILOR PUBLICE”", care a constituit sintagma intregii dezbateri, isi asteapta in continuare un raspuns plauzibil din partea celor care-i gestioneaza!
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter