Vacante placute prin baza turistica ACR

In calatorie cu ACR

SEJUR AL MEMBRILOR ACR LA  ACR NEHOIU

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2018, un număr de peste 20 de membri ACR ai Sucursalei ACR Ialomita, având toți pasiunea motocicletei, au fost oaspeții Centrului de Perfecționarea Managementului ACR Nehoiu ACR.

Situată în partea estică a oraşului Nehoiu din judeţul Buzău, în vecinătatea masivului Penteleu şi Barajul Hidrocentralei Siriu, precum şi a comunei cu bogate reverberaţii de etnografie şi folclor, Gura Teghii, la rascrucea drumurilor ce duc spre renumite obiective turistice, locaţia turistică ACR a oferit membrilor ACR un sejur memorabil. Modernizată după ultimele standarde ale turismului, această bază turistică proprie ACR dispune de 30 de camere duble, cabine de duş, televizor, sală de mese şi de conferinţe cu o capacitate de 200 de locuri, spaţii de parcare pentru 30 de autoturisme, etc.

Pentru rezervări la Motel ACR Nehoiu, contactați Departamentul Turism ACR la 021.317.82.51, sau la e-mail organizare@acr.ro

 

BĂILE OLĂNEŞTI-  Staţiune asemuită cu Karlovy-Vary

Sucursala ACR Vâlcea şi compartimentul turism al Administraţiei Centrale își așteaptă turiștii, membrii ACR, la Motelul ACR Olănești, pentru petrecerea vacanţelor membrilor asociaţiei în staţiunea balneo-climaterică Baile Olanesti, situată la 20 km de Râmnicu Vâlcea.

Această locație, situată în centrul staţiunii, dispune de camere cu un confort deosebit, spaţii de parcare. Apele izvoarelor din stațiune au fost medaliate cu aur, aceasta fiind comparată cu renumita statiune Karlovy-Vary. Pot fi vizitate, în împrejurimi, monumente istorice, mănăstiri şi schituri din patrimoniul naţional şi universal.

Rezervări la sucursala ACR Vâlcea, tel 0250 733140, 0745382779, precum şi la compartimentul turism din centrala ACR, la e-mail organizare@acr.ro, tel 021/3178251.

 

MOTELUL DE TRANZIT ACR ARAD

Motelul nostru de tranzit din Arad este tot mai des solicitat de membrii ACR care, străbătând România de la est la vest, de la sud la vest sau de la nord la vest, preferă aici o noapte de odihnă înainte de a se deplasa în celelalte ţări europene. De asemenea, mulţi din membrii cluburilor automobilistice partenere din străinătate solicită serviciile oferite de Motelul ACR de la Arad.

Motelul de tranzit ACR Arad dispune de mai multe camere dotate cu mobilier modern, aer condiţionat, grupuri sanitare proprii, televizor, acces la o bucătărie dotată, precum şi de o sală de conferinţe, reuniuni familiale, etc.

 Detalii şi rezervări de locuri se pot obţine la :

Sucursala ACR Arad : tel.  0257/281.445 , 0745.382.734 ; e-mail : acr_ar@acr.ro.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter