Verificarea tehnică generală a automobilului, un serviciu gratuit pentru membrii ACR

1

Condusul pe timp de iarnă, în special în condiţiile unui carosabil alunecos, acoperit de gheaţă sau polei, reprezintă o provocare pentru toţi automobiliştii, indiferent de vechimea sau categoria permisului de conducere pe care aceştia îl posedă.

Luminile, sistemul de încălzire, sistemul de dezaburire şi ştergătoarele solicită foarte mult acumulatorul. De aceea, înainte de a porni motorul, asiguraţi-vă că sunt oprite sistemele electrice care solicită din plin acumulatorul, mai ales pe o vreme cu temperaturi scăzute.

Automobil Clubul Român asigură membrilor săi gratuitatea verificării tehnice generale a automobilului, în staţiile proprii de asistenţă. Membrul ACR, oriunde s-ar afla în ţară, beneficiază de acest serviciu, pentru a-şi continua călătoria fără griji.

E bine de ştiut că ACR, prin liniile sale proprii de ITP sau în sistem Partener ACR, acordă avantajul verificării sistemelor de direcţie, de frânare, de semnalizare şi iluminare, de siguranţă în habitaclu, a jocurilor în articulaţii, etc. În condiţiile unui eventual accident rutier, expertiza tehnică a autorităţilor vizează, în principal, verificarea tuturor sistemelor de siguranţă a autoturismului.

Pentru detalii legate de pachetul de servicii ACR apelaţi Filialele teritoriale ACR sau Centrala de Alarmă şi Informaţii ACR la: organizare@acr.ro, membrii@acr.ro, alarmcenter@acr.ro, tel. 021/317.82.51 sau 021/222.22.22.

Vă aşteptăm în marea noastră familie a automobiliştilor din România!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter