Vizita Directorului General al Regiunii I FIA la ACR

DSC_0162

În zilele de 13-14 octombrie 2014, o delegaţie a Federaţiei Internaţionale a Automobilului – Regiunea I (FIA) a efectuat o vizită la Automobil Clubul Român. Delegaţia a fost condusă de dl. Jacob Bangsgaard, Director General al FIA Regiunea I. Scopul vizitei a fost cunoaşterea experienţei acumalate de Automobil Clubul Român, care în aprilie 2014 a împlinit 110 ani de existenţă, în inovarea şi implementarea serviciilor acordate membrilor Asociaţiei, ca şi membrilor din cele peste 200 de cluburi automobilistice din cadrul FIA. De asemenea, oaspeţii ACR au fost interesaţi de viziunea conducerii Asociaţiei noastre în ceea ce priveşte lărgirea în continuare a cooperării cu cluburile auto din cadrul FIA, precum şi creşterea contribuţiei ACR la perfecţionarea şi eficientizarea managementului FIA în relaţia cu cluburile membre, în primul rând din Europa şi cu tendinţele manifestate pe plan european.

Delegaţia FIA-Regiunea I a avut o întâlniri benefice de lucru cu Preşedintele ACR, dl Constantin Niculescu, cu membrii Comitetului Executiv al ACR, ca organism executiv, a purtat un dialog amplu cu unii membri ai  Consiliilor de Conducere ai Sucursalei Municipiului Bucureşti, ai Sucursalei Judeţene Prahova. Cu prilejul vizitelor efectuate în aceste două sucursale, oaspeţii au manifestat  interes faţă de problematica asistenţei rutiere acordată membrilor şi celorlaltor automobilişti, organizarea şi desfăşurarea cursurilor teoretice şi practice ale şcolilor de şoferi ACR, întreţinerea curentă a automobilelor membrilor, inclusiv în incinta liniilor proprii de ITP, formarea deprinderilor preventive ale copiilor şi tineretului pe arterele de circulaţie, dezvoltarea serviciilor turistice interne şi internaţionale în cadrul FIA,etc.

Delegaţia FIA şi-a exprimat satisfacţia faţă de progresele evidente înregistrate de Automobil Clubul Român în dezvoltarea serviciilor performante acordate propriilor membri şi ai cluburilor partenere, în conformitate cu tendinţele majore practicate în sistemul FIA şi cu experienţa celor mai importante cluburi auto din Europa. Totodată, Directorul General al Regiunii I FIA şi-a exprimat acordul cu ideile şi sugestiile formulate de Preşedintele ACR, de membrii ai Comitetului Executiv, ai Consiliilor de Conducere din sucursale, precum şi de unii membrii ACR din sucursalele vizitate în legătură cu dezvoltarea relaţiilor intercluburi de pe toate continentele.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter