Vocatii ale automobilismul feminin romanesc in Bulgaria

imagine_1095

16 martie 2011 – In perioada, 12 – 13 martie 2011, a avut loc in orasul Ruse, din tara vecina, o competitie automobilistica dedicata Zilei Internationale a Femeii – 8 Martie. La start au fost prezente echipaje din Municipiul Deva, unde peste cateva saptamani va avea loc cea de-a XV-a editie a Raliului Frumusetii. De asemenea au fost prezente echipaje din Municipiul Ruse care, la randul lor, vor fi prezente la Raliul Frumusetii de la Deva din luna mai 2011. Aceasta reciprocitate sportiva, cu vocatie feminista, a devenit deja traditionala intre Automobil Clubul Roman si Clubul Auto Bulgar.

La recenta editie automobilistica feminina de la Ruse echipajele reprezentand filiala judeteana ACR Hunedoara au avut o prestatie reusita, ocupand locuri pe podiumul competitiei.

Mult ravnitul trofeu denumit simbolic Miss Sofer Romania 2011, pus in joc la competitia de la Ruse, a fost cucerit de tanara automobilista din Deva, Delia Banciu, care este aceeasi automobilista cu vocatii de exceptie, inclusiv pe meridianele rutiere, care a castigat trofeul Raliul Frumusetii 2010, din mai anul trecut.

Competitia s-a bucurat de o audienta deosebita din partea oficialitatilor judetului si Municipiului Ruse, a mass-mediei locale si nationale, precum si a unui public deosebit de generos prin prezenta sa masiva la eveniment.

Se cuvine un verb al aprecierii adresat directorului filialei judetene ACR Hunedoara, un pasionat al automobilismului tehnico-aplicativ, precum si mentorului de la Ruse al acestei competitii, care, iata, au reusit in multe editii sa mentina flacara prieteniei dintre cele doua cluburi si verva automobilismului sportiv feminin.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter