VTM Magura 2007 la final

imagine_469

08 mai 2007 – La Magura in Judetul Buzau au debutat in weekend primele doua etape ale Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan. Etapa, in organizarea Filialei ACR Buzau, cu sprijinul nemijlocit al sponsorilor. Etapele s-au bucurat de un real succes, la start inscriindu-se un numar mare de concurenti din toate zonele tarii. Pe traseul avand o lungime de 3.0 km cu 10 viraje pe dreapta si 9 viraje pe stanga s-au intrecut cu frenezie pilotii profesionisti ai campionatului, spectacolul fiind garantat atat de viteza cat si de tehnicitatea probei, care le a pus la incercare talentele.

Daca superioritatea materialului de concurs si experienta au asigurat castigarea ambelor probe de catre Alexandru Borlovan, campionul en-titre, lupta a fost stransa si spectaculoasa pentru celelalte locuri din clasament. Ambitiile si materialul de concurs mai competitiv au reusit sa creeze si picante incidente de cursa, soldate cu iesiri in decor si cu avarierea serioasa a unor masini.

De notat prezenta unui concurent foarte tanar, Lupu David Patric, din Timisoara, care a reusit sa se claseze in primele 10 locuri, atat datorita masinii foarte bine puse la punct, dar si talentului sau vizibil cu usurinta pe probe. S-a remarcat si absenta periculosilor” Kalman si Campeanu

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter