VTM Ranca 2007 la final

imagine_548

03 septembrie 2007 – Intre 31 august si 2 septembrie 2007, s-au desfasurat la Ranca, judetul Gorj, etapele a V-a si a VI-a din Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan, organizate de Filiala interjudeteana ACR Gorj-Mehedinti si Asociatia Clubului Sportiv Auto-Karting Gorj, cu sprijinul Prefecturii judetului Gorj, Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, D.R.D.P. Craiova – S.D.N. Tg. Jiu, I.P.J. Gorj – Serviciul Politiei Rutiere, Politia orasului Novaci, Primariei orasului Novaci, Politiei Comunitare si Serviciului de Ambulanta Gorj.

Daca etapa a V-a a fost un pic cu emotii, din cauza vremii capricioase, totusi duminica, la etapa a VI-a, vremea a fost ideala: innorat, circa 17 grade Celsius, dar fara ploaie. Cu alte cuvinte conditii perfecte si pentru piloti dar si pentru masinile lor. Cei 28 de piloti inscrisi s-au delectat pe traseul selectiv, avand o lungime de 5 km, organizat intre kilometrii 17 si 22 ai drumului national 67 C.

Cu o diferenta de nivel de 342 m si avand 12 viraje de stanga si 13 de dreapta, Ranca este un traseu solicitant dar permisiv, ca dovada si faptul ca nu s-au inregistrat incidente majore de cursa, doar 2 iesiri in decor, din care una singura cu soldata cu avarierea materialului de concurs.

Spectatorii au fost prezenti in numar foarte mare la start si pe proba, frumusetea traseului si spectacolul oferit fiind ingrediente ale unui weekend sportiv reusit. Merita notata prezenta la start a unor masini foarte puternice, calitatea materialului de concurs fiind in evident progres de la inceputul anului competitional. Castigatorul, Ionescu Cristea Horatiu, a pilotat un Porsche GT3, surclasand masini cu tractiune integrala, ca Subaru Impreza sau Mitsubishi Evo.

Clasamente detaliate Etapa a V-a a CN VTM 2007

Clasamente detaliate Etapa a VI-a a CN VTM 2007
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter