VTM Straja – Lupeni 2014

AFISstraja

Sucursala ACR Hunedoara va organiza, împreună cu Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara, în week-end-ul 16 – 17 august 2014, etapa de VTM Straja – Lupeni, din cadrul Campionatului Judeţean de Viteză pe Traseu Montan 2014. Această competiţie, de tradiţie în ţara noastră, se va desfăşura în regim de circulaţie închisă după un traseu prestabilit pe DJ 664A, drumul de acces în staţiunea Straja, jud. Hunedoara. Traseul se desfăşoară pe o distanţă de 3,1 km cu 6 viraje la dreapta, 6 viraje la stânga şi 4 ace de păr.

La această competiţie sunt invitaţi să participe atât piloţi licenţiaţi cât şi debutanţi, iar concursul se va desfăşura cu respectarea strictă a normelor de securitate în vigoare, cu privire la spectatori, concurenţi, arbitri, etc. Se vor efectua clasamente pentru fiecare clasă (Clasa Juniori, Clasa Debutanţi, Clasa H1, Clasa H2, Clasa H3, Clasa H4), clasament 2RM, clasament pe echipe şi un clasament OPEN.

La finalul acestei competiţii organizatorii vor înmâna cupe şi medalii sportivilor şi echipelor clasate pe locurile fruntaşe. De asemenea, se va acorda şi „Cupa VTM Straja – Lupeni 2014” pentru cel mai bun timp de parcurgere al traseului.

Regulament

Oportunitati de cazare

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter