Week-end electric in Bucuresti

Effective Marketing (2)

Sub egida Automobil Clubului Roman, in calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala (ASN) recunoscuta de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), se va organiza in data de 18 si  19 august in Bucuresti pe Calea Victoriei  SuperCupa Romaniei la Karting Electric – Marele ePremiu al Orasului Bucuresti – eKarting City Center.

Organizat de CKB Clubul de Karting Bucuresti, evenimentul din Capitala Romaniei este o premiera  – editia 2018 si da startul unei noi etape in motorsport – primul circuit stradal de karting electric pentru copii din lume.
Pentru prima data karturile care iau startul, intr-o cursa in care concureaza copii, sunt 100% electrice.

Circuitul este amenajat in jurul unor obiective importante din Bucuresti: Palatul Regal, Sala Palatului, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman si Piata George Enescu.
SuperCupa Romaniei la Karting Electric de la Bucuresti aduce in fata spectatorilor ultimele modele de masini electrice, in contextul in care, pe plan mondial, marii producatori auto au lansat primele modele de vehicule electrice si se pregatesc pentru schimbari majore in aceasta directie.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter