Sunteti protejat

Protectie rutiera oriunde in Romania si Europa 24h/zi 7 zile /saptamana, call center dedicate.

Echipa de profesionisti

In momentul in care aveti nevoie de noi o intreaga echipa de profesionisti si personal autorizat va sta la dispozitie

Asistenta Rutiera

Asistenta rutiera este disponibila pentru toate tipurile de defectiuni si incidente auto, nu numai pentru acidente. Rezolvam peste 40% dintre cazurile de asistenta rutiera pe loc.

Consultatii juridice

Sunt gratuite pentru membrii ACR prin echipa noastra de avocati specializata in domeniul auto.

Solutii eficiente

Va oferim solutii imediate si personalizate la oricare dintre problemele pe care le intampinati in calatoria cu automobilul.

5 MOTIVE SA DEVENITI MEMBRU

Sunteti protejat – protectie rutiera oriunde in Romania si Europa 24h/zi 7 zile /saptamana, call center dedicate.
Echipa de profesionisti – in momenul in care aveti nevoie de noi o intreaga echipa de profesionisti si personal autorizat va sta la dispozitie
Asistenta Rutiera – asistenta rutiera este disponibila pentru toate tipurile de defectiuni si incidente auto, nu numai pentru acidente. Rezolvam peste 40% dintre cazurile de asistenta rutiera pe loc.
Consultatii juridice – sunt gratuite pentru membrii ACR prin echipa noastra de avocati specializata in domeniul auto.
Solutii eficiente – va oferim solutii imediate si personalizate la oricare dintre problemele pe care le intampinati in calatoria cu automobilul.

ARTICOLE SI STIRI RECENTE

Automobil Clubul Roman va ureaza ”Paste Fericit!”

Automobil Clubul Roman, care a omagiat, la 5 Aprilie 2021, 117 ani de existenta, adreseaza tuturor membrilor ACR si celorlalti automobilisti din tara noastra, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, precum si celor din cultele crestine care au sarbatorit deja zilele sfinte ale Pastelui, sincere urari de sanatate, fericire si prosperitate personala. Dorim tuturor calatorii…

Citeste

Reduceri cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, Automobil Clubul Roman acorda, in perioada 29 aprilie – 4 mai 2021, in cadrul unei Promotii Speciale, reduceri de pana la 40% la plata cotizatiei de membru si 50% la taxa de inscriere in asociatie. In perioada 29 aprilie – 4 mai 2021, Sucursalele ACR va stau la dispozitie, pentru a va…

Citeste

LA MULȚI ANI CU PRILEJUL SĂRBĂTORII SFÂNTULUI GHEORGHE!

Cu prilejul sărbătorii “Sfântului Gheorghe”, adresăm tuturor membrilor ACR si automobilistilor romani care poartă acest nume, călduroase urări de sănătate, noi realizări pe plan personal și profesional si să se bucure de călătorii  in siguranță și fără evenimente rutiere nedorite! ACR – Tot timpul în slujba automobiliștilor! LA MULȚI ANI!

Citeste
null

Reduceri Membri

null

Documente Internationale

null

Educatie rutiera

null

Turism prin ACR