Sunteti protejat

Protectie rutiera oriunde in Romania si Europa 24h/zi 7 zile /saptamana, call center dedicate.

Echipa de profesionisti

In momentul in care aveti nevoie de noi o intreaga echipa de profesionisti si personal autorizat va sta la dispozitie

Asistenta Rutiera

Asistenta rutiera este disponibila pentru toate tipurile de defectiuni si incidente auto, nu numai pentru acidente. Rezolvam peste 40% dintre cazurile de asistenta rutiera pe loc.

Consultatii juridice

Sunt gratuite pentru membrii ACR prin echipa noastra de avocati specializata in domeniul auto.

Solutii eficiente

Va oferim solutii imediate si personalizate la oricare dintre problemele pe care le intampinati in calatoria cu automobilul.

5 MOTIVE SA DEVENITI MEMBRU

Sunteti protejat – protectie rutiera oriunde in Romania si Europa 24h/zi 7 zile /saptamana, call center dedicate.
Echipa de profesionisti – in momenul in care aveti nevoie de noi o intreaga echipa de profesionisti si personal autorizat va sta la dispozitie
Asistenta Rutiera – asistenta rutiera este disponibila pentru toate tipurile de defectiuni si incidente auto, nu numai pentru acidente. Rezolvam peste 40% dintre cazurile de asistenta rutiera pe loc.
Consultatii juridice – sunt gratuite pentru membrii ACR prin echipa noastra de avocati specializata in domeniul auto.
Solutii eficiente – va oferim solutii imediate si personalizate la oricare dintre problemele pe care le intampinati in calatoria cu automobilul.

ARTICOLE SI STIRI RECENTE

La multi ani! tuturor automobilistilor in 2021

Tuturor automobilistilor le dorim un an nou 2021 mai bun, plin de sanatate, realizari si prosperitate! In 2020, fiecare dintre noi a trait si experimentat evenimente inimaginabile pana acum. Am avut restrictii de calatorie, mobilitatea ne-a fost limitata si sanatatea ne-a fost pusa in pericol. Cu toate acestea, ACR a ramas alaturi de dumneavoastra in…

Citeste

ACR va ureaza Craciun Fericit!

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului, Automobil Clubul Roman adreseaza cele mai calduroase urari de sanatate, fericire si prosperitate membrilor Asociatiei si tuturor automobilistilor din tara noastra, impreuna cu urarea de a se bucura de calatorii in deplina siguranta, fara evenimente rutiere nedorite, pe arterele de circulatie din Romania si strainatate! Craciun Fericit!

Citeste

ACR va ofera un cadou de Sarbatori

Cu ocazia sarbatorilor Craciunului si a Anului Nou, Automobil Clubul Român a pregătit pentru membrii Asociației și pentru toți automobiliștii, reduceri de până la 45% la cotizația de membru și 50% la taxa de înscriere, în perioada 23 – 31 decembrie 2020. Membrii ACR beneficiaza un an întreg de asistență rutieră certificată, de la Automobil…

Citeste
null

Reduceri Membri

null

Documente Internationale

null

Educatie rutiera

null

Turism prin ACR