• Suntem prezenti cu flota de asistenta rutiera in toata Romania. Acoperirea nationala ne ofera posibilitatea sa ajungem la locul incidentului in cel mai scurt timp.
  • Suntem o echipa de profesionisti in asistenta rutiera si indiferent de incidentul sau defectiunea aparuta la automobil, avem intotdeauna solutii!
  • Asistenta rutiera de la ACR nu inseamna numai tractare! Interventia la fata locului (depanarea), va elimina timpul pierdut la unitatile service sau eventualele costuri suplimentare.
  • Remediem peste 40% dintre defectiunile aparute direct la fata locului, fara a mai fi nevoie de transportul automobilului.
null
Depanare la locul evenimentului in caz de defectiune electrica sau mecanica
null
Tractarea pana la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR, in caz de defectiune electrica sau mecanica, daca depanarea nu este posibila.
null
In cazul in care automobilul a fost avariat ca urmare unui accident rutier, asiguram transportul acestuia pana la un service auto indicat de automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.
null
Service roti: depanarea la locul incidentului iar in caz de defectiuni la roti (pana simpla sau multipla, lipsa cric, etc) daca interventia nu este posibila asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.
null
In cazul unei alimentari gresite sau combustibil poluat echipa de asistenta rutiera intervine la fata locului daca este posibil, in caz contrar asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.
null
Deblocarea portierelor in caz de defectiuni la cheile de contact sau de acces in autovehicul chiar si atunci cand autovehiculul este incuiat, intervenim pentru deschidere la fata locului sau asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR
In cazul in care este necesara tractarea automobilului, organizam transportul persoanelor de la locul incidentului/accidentului pana la destinatia dorita de acestea.
null
In cazul unui accident rutier, atunci cand este cazul, organizam recuperarea automobilului din afara partii carosabile, cu echipe si utilaje specializate.
Non-stop, prin call-center-ul nostru va oferim 24/7 asistenta telefonica in caz de accident, informatii din trafic sau informatii turistice sau consultanta juridica in domeniul auto.