ACR prezent la decernarea Energy Globe Award 2013 România

IMG_0412

Recent, la invitatia Sectiei Comerciale a Ambasadei Austriei la Bucuresti, Automobil Clubul Roman a fost martorul unui eveniment automobilistic deosebit care a avut loc la sediul acestei ambasade: acordarea premiului ”Energy Globe Award 2013 România”.

Premiul a fost acordat Dlui. Rafael de Mestre pentru proiectul său constând într-un automobil 100% electric, TESLA Roadster, primul automobil electric care a reusit să facă înconjurul lumii. Prin aceast proiect el a reușit nu numai să atragă atenția și să trezească conștiința asupra problemelor de mediu, ci să doboare și recordul mondial. Din partea noastră, toate felicitările!

Pentru Automobil Clubul Roman, acest eveniment a avut o semnificatie aparte, avand in vedere faptul ca, in prezent, se deruleaza, in Romania, sub auspiciile Federatiei Internationale a Automobilului, campania mondiala “Make Cars Green”, la care ACR este partener. Aceasta campanie mondiala are ca scop reducerea impactului automobilelor asupra mediului si sa ajute conducatorii auto sa gandeasca ecologic inainte de a pleca la drum.

Adresand felicitari domnului Rafael de Mestre pentru performanta obtinuta, Automobil Clubul Roman l-a asigurat de interesul sau fata de noul proiect care se va derula pana in anul 2016 si care va presupune un maraton in jurul lumii, tot la volanul unui autoturism electric, timp de 80 de zile.

Ii uram succes domnului Rafael de Mestre si promitem sa ii tinem la curent cu desfasurarea acestui proiect, pe membrii ACR si pe toti automobilistii din tara.    

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter