Flota nautica ACR de turism DELTA DUNARII

imagine_25

DELTA DUNARII – UNICAT IN EUROPA

Dunarea parcurge 2860 km de la izvoare pana la revarsarea in Marea Neagra. Marele fluviu construieste de 10000 ani spatiul deltaic de peste 4000 km2. Prin Delta trece si paralela 45 la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord. Clima temperat-continentala asigura peste 2500 de ore pe an de stralucire a soarelui. UNESCO a declarat Delta rezervatie a biosferei.

PARADISUL DELTEI

Delta Dunarii reprezinta „un colt pierdut“ al naturii. In acest univers unic traiesc peste 300 de specii de pasari, iar in adancul apelor se ascund peste 160 de specii de pesti. Paduri de stejari multiseculari domina peisajul natural, liane sinuoase si cataratoare de peste 20 de metri lungime impodobesc ca niste ghirlande padurile-galerii. Peste 1150 de specii definesc un habitat natural. Aici traiesc 2000 de cupluri de pelicani comuni si 300 de cupluri de pelicani creti. Specii valoroase precum pelicanul, egreta, lebada cantatoare, soimul dunarean au fost declarate monumente ale naturii.

Delta Dunarii dispune de importante obiective turistice: Muzeul Delta Dunarii, farul vechi din 1802, cetati romane, dacice sau romano-bizantine. Turistii au o ocazie unica de a petrece o vacanta de neuitat in acest loc de legenda si mister.

FLOTA NAUTICA DE TURISM ACR DELTA DUNARII

HOTELUL SF. CONSTANTIN – 3 stele
- Hotelul Sf. Constantin este modern si elegant, satisfacand toate exigentele de confort; este dotat cu televizor, video, mijloace moderne de comunicare.
- Hotelul dispune de 20 de locuri de cazare.
- Beneficiaza de aer conditionat in restaurant si in camere, asigurand utilizarea sa in orice anotimp.
- In fiecare camera exista grupuri sanitare si dusuri proprii.
-Dispune de un restaurant cu 24 de locuri pentru servirea mesei, reuniuni familiale si intalniri de afaceri etc.
- Este dotat cu o terasa acoperita pentru servirea mesei, plaja, jocuri de societate.
- Este inzestrat cu bar propriu modern si confortabil.
- Instalatie de apa plata (pura).

Hotelul plutitor este remorcat de nave ACR; acestea se ancoreaza in zonele convenite, devenind baze de croaziera in cele mai spactaculoase locuri ale Deltei Dunarii, pentru agrement si pescuit.
Arta culinara se situeaza la inaltimea preferintelor turistilor, imbinand traditia romaneasca cu specificul pescaresc al Deltei. Meniul zilnic se stabileste dupa preferinte.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter